netjobs.com

Välkommen till Karriärbloggen!

Välkommen till Sveriges bästa Karriärblogg

Här kan du som jobbsökare läsa om nyttiga tips kring ditt jobbsökande och din karriärutveckling. 

Du som arbetsgivare kan få råd kring platsannonsering och rekrytering på nätet. 

Trevlig läsning! 

 

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen tillhör arbetsmarknadsdepartementet och är en statlig svensk myndighet. I arbetsförmedlingens uppdrag ingår att bidra till ökad sysselsättning samt föra samman arbetsgivare och arbetssökande.

Läs mer

Tips för dig som Söker Jobb

Här kommer lite nyttiga tips för dig som står inför att söka jobb. Att söka jobb kan vara en tidskrävande process och för många kan det ibland kännas lite motigt. Därför vill Karriärbloggen dela med sig av 5 bra tips för dig som är arbetssökande och behöver lite hjälp på vägen.

Läs mer

Lediga jobb Alingsås

På Netjobs.com hittar du lediga jobb i Alingsås och inom Alingsås kommun. Alingsås ligger i Västra Götalands Län och har cirka 27 000 invånare. I Alingsås finns det många caféer och i folkmun kallas staden ibland för ”Potatisstaden”.

Läs mer

9 bra frågor att ställa på intervjun

En arbetsintervju innebär inte bara att det är du som blir utfrågad, utan det är minst lika viktigt att du är aktiv och ställer frågor. Att du ställer relevanta och intelligenta frågor visar att du är genuint intresserad och har läst på om företaget. Ta kommandot och ställ frågorna som visar att du är den rätta för jobbet.

Läs mer

Spontanansökningar: Ett effektivt sätt att marknadsföra din kompetens

Spontanansökning innebär att du kontaktar en arbetsgivare utan att de annonserat ut någon specifik tjänst. Den första kontakten sker ofta via telefon, men kan lika gärna äga rum på en mässa, ett seminarium eller via nätet. Nyckeln till framgång ligger i att vara redo att marknadsföra sin kompetens närhelst chansen dyker upp, här kommer 5 konkreta tips:

Läs mer