netjobs.com

Utvecklare som vill bli Cloud Engineer? Ta chansen med unik utbildningsboost hos Semcon

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-09-25

Ansök nu

Utvecklare som vill bli Cloud Engineer? Ta chansen med unik utbildningsboost hos Semcon

"Vi sätter människan först. För oss har tekniken inget syfte i sig, det som är viktigast är värdet den skapar för människor och för vår planet." Är det värderingar som tilltalar dig? Nu söker Semcon dig med ett par års erfarenhet av utveckling som vill gå mot en roll som Cloud Engineer. Du kommer arbeta såväl inom organisationen som på externa uppdrag, och du har också möjlighet att bli tilldelad en mentor från dag ett. Läs vidare här nedan, kanske är det du som får möjligheten att kickstarta hösten med en ny boost i karriären?

Om tjänsten

Som Cloud Engineer på Semcon kommer du få chansen att arbeta med olika projekt och uppdrag, där du tillsammans med kollegor och externa samarbetspartners skapar anpassade lösningar till efterfrågat behov. Under dina första sex månader arbetar du som konsult hos Academic Work ute hos Semcon. Vi har tillsammans satt ihop ett upplägg med utbildningar för att säkerställa din utveckling i rollen!

Du erbjuds

  • Löpande kompetensförsörjning genom lärarledda utbildningar och E-learning i olika tekniker. Utbildningarna kommer anpassas efter kandidaten som får jobbet men det kommer innefatta molnlösningar och DevOps.

  • Tätt samarbete med närmsta konsultchef på Academic Work för löpande coachning och stöttning. Allt för att ge dig bästa stöd att utvecklas på ett såväl professionellt som personligt plan.

  • Chansen att få jobba med framtidens teknik på ett innovativt och internationellt bolag

Arbetsuppgifter

Semcon verkar i en bred verksamhet med uppdrag både in-house och på plats hos deras kunder. Uppdragen är inom alltifrån automotive till telecom, försvar, industri och medtech. Uppdragens längd och storlek skiljer sig åt men generellt arbetar man i ett team på cirka 2-5 personer i cirka 3-12 månaders långa projekt. I rollen som Cloud Engineer kommer första tiden handla om att komma in i rollen, lära sig nya tekniker, system och förstå organisationen. Introduktionen kommer att individanpassas utefter vilken kandidat som får rollen och baseras på vilka erfarenheter och kunskaper kandidaten har med sig sedan tidigare.

Vi söker dig som

För Semcon är det absolut viktigaste att hitta en person som vill utvecklas med dem långsiktigt. Vi ser därför att du är resultatinriktad och mycket motiverad till att lära dig mer om Cloud Development. Du tycker om att ta initiativ, samarbeta med andra och är flexibel. Utöver det behöver du ha:

  • En eftergymnasial utbildning inom IT

  • Minst två års arbetslivserfarenhet inom utveckling

  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Enligt överenskommelse men gärna i september

  • Omfattning: Heltid, långsiktigt uppdrag

  • Upplägg: Konsult hos Academic Work i cirka sex månader och sedan en anställning hos Semcon, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

  • Placering: Lindholmen, Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Semcon:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs gärna mer om hur det är att arbeta på Semcon HÄR.

Dela detta jobb

Utvecklare som vill bli Cloud Engineer? Ta chansen med unik utbildningsboost hos Semcon

Academic Work