netjobs.com

Talent Acquisition Specialist - Tech

Företag OOAK Relations
Ort
Utgår

2021-09-22

Ansök nu

Talent Acquisition Specialist - Tech

Vi är en internationell rekryterings- och konsultbyrå med hub:ar i Stockholm, Göteborg och Oslo men vi arbetar över flera marknader i Europa samt utanför Europas gränser.

Vi erbjuder exekutiv search, rekrytering av ledare och specialister samt OOAK konsulter, frilansare och interimslösningar inom Tech, Design, Marknad och Kommunikation. 

Med erfarenhet kommer senare expertis och vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang där människa, relation och affär förenas. 

Vi har tagit en tydlig position där vi stöttar och samarbetar med flera välkända samt ännu okända start up / scale ups men vi samarbetar även med SMB samt Enterprises. Detta ger oss en unik möjlighet att arbeta inom samtliga av våra specialistområden och där vi med stolthet kan säga att vi har varit med och byggt samt påverkat både människor och företags framgång - På riktigt!

För oss handlar det inte enbart om rekrytering eller konsultuppdrag utan det handlar om de relationer som vi skapar med våra kunder och community. Vi använder hela vår höjd och expertis inom våra områden samt övrig erfarenhet där verkligen kan stötta på bästa sätt utöver våra projekt. Med andra ord, vi är inte ett traditionellt mainstream bolag som arbetar ala "numbers game" och det kommer du att märka.

Om rollen

I rollen som vår nya Talent Acquisition Specialist med ansvar för vårt tech område kommer du att fylla en nyckel position för oss och våra kunder. Vi har ett ständigt inflöde av rekryteringar och konsult förfrågningar samt övriga initiativ inom området och vi behöver därför stärka upp vår organisation med just dig.

Du kommer ansvara för vårt affärsområde Tech med allt vad det innebär med end-end rekryteringar samt vissa konsult tillsättningar, kundansvar och fortsatt utveckling av affärsområdet. Vi kommer även att anställa fler personer inom området så det finns goda möjligheter till att ta fullt ansvar för affärsområdet samt kommande anställda där ledarskap kommer in i bilden.

Du driver flera processer parallellt och du kommer att få ett stort utrymme att vara med och påverka och vidareutvecklas i din roll samt oss som bolag i stort. Vi arbetar även med flera olika initiativ för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och kandidater vad vi kallar "Clients and Friends" där du kommer att ha en viktig roll att skapa detta tillsammans med oss.

Utöver dina arbetsuppgifter som Talent Acquisition specialist kommer du även få möjligheten att vara med och påverka OOAK's fortsatta strategier framåt och vi eftersträvar alltid att förbättras som bolag och individer där våra kunder och community står i fokus.

Någonting som kan vara skönt när man är ny på jobbet är att du kommer att ha uppdrag från dag 1 så vårt fokus kommer inte ligga på att du skall bygga upp någonting från scratch utan vi vill vill verkligen att du skall få en bra start och växla upp från det fundamentet där försäljning självklart kommer att vara en del, men vårt fokus ligger framförallt på organisk tillväxt.

Är du rätt person?

Vi söker efter en person som har en solid erfarenhet av rekrytering inom tech området. I detta fall är detta en förutsättning för att lyckas i rollen då du kommer att ha uppdrag från dag 1 med "vind i seglet". Vidare ser vi att du är en positiv, social, strategisk och serviceinriktad person med ett intresse för relationsbyggande vilket verkligen är "The OOAK way". 

Dessutom bör du vara en lagspelare med ett strukturerat, självständigt och lösnings inriktat fokus då arbetet kommer bestå av mycket eget ansvar där vi driver kvalitativa, effektiva och kommunikativa processer framåt.

Vad vi kan erbjuda dig

Vi kan utlova roliga, spännande och utmanande dagar där vi tillsammans kommer att leverera och ha riktigt kul på jobbet och där du med stolthet kan säga att du var med och byggde OOAK. Vi värdesätter verkligen work life balance och vi eftersträvar att bygga en purpose driven och modern kultur i vårt bolag. Återigen, vi är inte ett traditionellt mainstream företag och vi sticker verkligen ut ur bruset enligt våra kunder och kandidater vilket är det absolut bästa kvittot.

Vidare erbjuder vi:

  • Grundlön samt en attraktiv bonusmodell 

  • Kontinuerlig kompetensutveckling

  • Möjlighet att påverka samt utforma din roll och arbetsuppgifter

  • Arbeta remote samt on site (work life balance)

  • Pension

  • Friskvårdsbidrag

  • 5 veckors semester

  • AW's och andra roliga events

  • Growth days

  • Övrig utrustning

Vi väntar givet på rätt person men vår förhoppning är att se dig entra våra dörrar någon gång i Augusti/september och du kommer att utgå från vårt kontor på Regeringsgatan 61 i Stockholm.

Vill du veta mer om oss, kika gärna här :)

https://www.ooakrelations.se/ 

 

Dela detta jobb

Talent Acquisition Specialist - Tech

OOAK Relations