netjobs.com

Senior Rekryteringskonsult med fokus på chefsrekrytering

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2021-10-03

Ansök nu

Senior Rekryteringskonsult med fokus på chefsrekrytering

Prodiem är ett rekryterings- och konsultbolag som är nischade inom ekonomi, finans och HR. Vi har konsulter och kandidater som går in i linjebefattningar, i specialistroller eller arbetar mer managementinriktat i specifika projekt eller på chefsnivå. Sedan starten 2003 har vi hållit stenhårt på vår nisch, och vi vet att detta är en del av vår framgång. En annan avgörande faktor till vår framgång är att vi hela tiden har lyckats med att rekrytera rätt medarbetare till oss. Vi rekryterar på egenskaperna energi, vilja, förmåga och mod. Vi har höga mål för vår verksamhet och ett av dessa är att vara topp 3 i top of mind hos våra kunder, kandidater och konsulter inom vår nisch – och ha kul under resans gång. Läs mer om oss på www.prodiem.se

Vi på Prodiem befinner oss i ett spännande skede. Vi har det senaste året vuxit mycket både genom ett ökat samarbete med befintliga kunder och genom att vi fått fler nya kunder än någonsin tidigare. Vi får också fler och fler förfrågningar på seniora chefsroller vilket gör att vi söker dig som vill arbeta med rekrytering av chefer och specialister och vara med oss i vår fortsätta resa.

Vill du vara på en arbetsplats som ger dig ett helhetsansvar och delaktighet? Där det som du presterar verkligen gör skillnad för både kunden, kandidaten och Prodiem. Vill du vara en del av ett positivt team som har full fart framåt, och samtidigt lägger stort värde vid kvalitet? Och vill du få möjligheten att specialisera dig inom ekonomi och finans? Då kan rollen som Rekryteringskonsult hos oss definitivt vara något för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för hela rekryteringsprocessen, från att identifiera och attrahera rätt kandidater till tillsättning och utvärdering av rekryteringsuppdrag. Genom hela rekryteringsprocessen är du i ständig kontakt med kund och kandidat. Vi arbetar i ett tight team av researcher, rekryteringskonsult och kundansvarig. Våra uppdragsgivare förväntar sig att vi levererar högsta kvalitet varmed vi ställer höga krav på oss själva men även på våra kandidater. Matchningen mellan kund och kandidat är A och O för oss. Vi har alltid en strävan att bli bättre och tillsammans i teamet arbetar vi med att kontinuerligt genomföra och utveckla aktiviteter för att behålla den höga kvalitet som vi står för, och är stolta över. Att arbeta som Rekryteringskonsult hos oss ska vara varierande och utvecklande.

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk utbildningsbakgrund och har erfarenhet av att arbeta med kvalificerad rekrytering samt haft ansvar för hela rekryteringsprocessen. Du har erfarenhet av chefs- och specialistrekryteringar och är van att ta dig an komplexa kravprofiler. Du har sedan tidigare erfarenhet av personbedömning med hjälp av testverktyg. Har du erfarenhet av rekrytering inom ekonomi/finans är det starkt meriterande. Vidare är du konsultmässig och är trygg i att guida våra kunder genom hela rekryteringsprocessen. Att vårda och utveckla både befintliga och nya kundrelationer ser vi som en självklar del i rollen.

I rollen som Rekryteringskonsult är LinkedIn ett centralt verktyg i hur vi kommunicerar och etablerar relationer med både kunder och kandidater, varpå vi ser att det är viktigt att du har erfarenhet av och är trygg i det. Oavsett tidigare erfarenheter så kommer dina personliga egenskaper och framförallt ditt mindset att vara avgörande för framgång. Vi vill se affärsmässighet, energi, förmåga och en stark vilja att vara med att bygga vårt fina företag vidare mot våra mål. Så om du vill vara med på resan, hör av dig!

Vid frågor kontaktar du Caroline Björk, tfn 073-303 34 66.

Dela detta jobb

Senior Rekryteringskonsult med fokus på chefsrekrytering

Prodiem