netjobs.com

logga

Parkeringsvakt till Nyköping

Ort
Utgår

2021-09-26

Ansök nu

Parkeringsvakt till Nyköping

Om Aimo Park

We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us?

Gillar du att arbeta självständigt och tycker om att möta människor?

Vi söker nu en Parkeringsvakt till bevakningsgruppen i Nyköping. Tjänsten är heltid 

Att vara en del av Aimo Park-teamet handlar om att växa tillsammans. Våra medarbetares insikter och expertis kommer att vara en nyckelkomponent för framtiden. Det är därför vi värdesätter samarbete över hela organisationen - en framåtriktad rörelse som drivs av kollektiv kunskap. 

Mer om våra planer för framtiden kan du läsa på www.aimopark.se

Nyköping kontoret består just nu av 5 parkeringsvakter och 1 gruppledare. Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. I tjänsten som Parkeringsvakt utför du parkeringsövervakning och du ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Vi ser gärna att du är proaktiv att hjälpa till när våra kunder som kan ha frågor om parkeringsregler eller hur man använder våra digitala tjänster. Du har ett fritt arbete under ansvar men det ställer också krav på en ödmjukhet inför uppdraget. Aimo Park tillämpar kollektivavtal och har friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke. Har du arbetat som parkeringsvakt innan och kan regelverket och har utbildning på gatumark så är det mycket meriterande, krav är att du har körkort B. Vidare ska du ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Du ska kunna arbeta alla dagar. Morgon, kväll, natt och helg. Tjänsten är en tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning på heltid.

För att trivas tror vi att du är:

  • Serviceinriktad

  • Kunna förklara och lyssna

  • Vara noggrann 

  • Van att möta människor i olika situationer

  • Vara bestämd och saklig

  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift

  • Vara en god representant för Aimo Park

Ansökan

Innan anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister. Då bilkörning är en stor del av tjänsten är även fortkörningsböter och andra trafikförseelser av vikt att det inte förekommer.

Vi ser fram mot din ansökan som behöver vara oss till handa senast den  2021-09-26 . Urvalsarbetet kommer att starta omgående vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdatumet.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikkel Nor Röygaard på Mikkel.norroygaard@aimopark.se

Vi begär alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister

Vi sköter denna rekrytering själva och vill inte ha erbjudande från rekryteringsbolag med flera.

Dela detta jobb

logga
Parkeringsvakt till Nyköping

Aimo Park Sweden AB