netjobs.com

logga

Parkeringsvakt till Aimo Park i Västerås

Ort
Utgår

2021-09-24

Ansök nu

Parkeringsvakt till Aimo Park i Västerås

Om Aimo park

We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us?

Vill du ha ett ansvarsfullt arbete med varierande arbetstider?

Vi söker nu en parkeringsvakt till Västerås. Tjänsten är på deltid och du kommer att vara schemalagd 25 timmar per vecka. Arbetstiderna varierar mellan morgonpass som startar vid 6.00 och kvälls- eller nattpass som kan sluta vid 01.30. Du utgår från våra lokaler som ligger i centrala Västerås.

Att vara en del av Aimo Park-teamet handlar om att växa tillsammans. Våra medarbetares insikter och expertis kommer att vara en nyckelkomponent för framtiden. Det är därför vi värdesätter samarbete över hela organisationen - en framåtriktad rörelse som drivs av kollektiv kunskap.

Om tjänsten

I tjänsten som Parkeringsvakt utför du parkeringsövervakning och ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Du har ett fritt arbete men med ett viktigt ansvar. Bland annat är du med och självständigt planerar ditt körschema för tilldelat bevakningsområde.  

En annan del av jobbet är att proaktivt hjälpa till när våra kunder har frågor om parkeringsregler eller hur man använder våra digitala tjänster.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, 25 timmar per vecka. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tiderna varierar och helgarbete förekommer varannan vecka. Du kommer att tillhöra affärsområde Västerås med utgångspunkt från centrala Västerås.

Vi erbjuder

Som medarbetare på Aimo Park kommer du att ingå i ett team med fantastisk sammanhållning och få jobba tillsammans med kunniga kollegor. Det är ett fritt och omväxlande arbete för dig som gillar att ta ansvar. Vidare är det ett aktivt jobb som passar för den som gillar att röra på sig. Aimo Park tillämpar kollektivavtal och har friskvårdsbidrag.

Vem är du vi söker?

För att passa in i vårt team har du en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt är duktig på att kommunicera med andra människor.

För att trivas hos oss tror vi att du är:

  • Serviceinriktad

  • Bra på att förklara och lyssna

  • Noggrann

  • Van att möta människor i olika situationer

  • Klarar av att vara bestämd och saklig

  • En god representant för Aimo Park

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke. Har du arbetat som parkeringsvakt innan och kan regelverket är det mycket meriterande, Krav är att du har körkort B. Vidare ska du ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Innan anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister. Då bilkörning är en stor del av tjänsten är även fortkörningsböter och andra trafikförseelser av vikt att det inte förekommer.

Ansökan

Vi ser fram emot att få din ansökan senast 2021-09-24 men vi kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se

Har du eventuella frågor om tjänsten? Kontakta områdesansvarig Rosa Lundberg rosa.lundberg@aimopark.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Parkeringsvakt till Aimo Park i Västerås

Aimo Park Sweden AB