netjobs.com

logga

HR-Strateg för konsultuppdrag sökes!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-10-13

Ansök nu

HR-Strateg för konsultuppdrag sökes!

Vill du vara med och skapa en HR-funktion som verkligen stödjer verksamheten och säkerställer att vår kund står stadigt rustande för både nuvarande och framtida utmaningar inom HR-området? Vi söker dig som brinner för ett utvecklingsorienterat och modernt HR-arbete som vill stötta vår kund under 3-6 månader!

Arbetsbeskrivning

Som HR-strateg på hos vår kund ingår du i koncernens centrala HR-avdelning bestående av fem ytterligare HR-strateger och en HR-koordinator som samtliga rapporterar till koncernens HR-direktör. Vår kunds övergripande, gemensamma mål för avdelningen är att utveckla koncernens HR-strategier samt att tillhandahålla ett professionellt HR-stöd åt dotterbolag. Fokus de närmaste åren kommer att ligga på utvecklingen av arbetsgivarvarumärke (EB), transformerande ledarskap, kompetensförsörjning, organisatorisk och social arbetsmiljö samt fortsatt digitalisering. 

I den här rollen kommer du att ha HR-ansvaret för två eller tre av koncernens bolag. Du ingår i respektive bolags ledningsgrupp och tillsammans med bolagens chefer ansvarar du för att attrahera, rekrytera, behålla och utveckla bolagens medarbetare. Du arbetar konsultativt och affärsinriktat inom hela HR-området med både operativa och strategiska frågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av systemförvaltning och HR-controlling.

Vem är du?

Som person är du nyfiken, lyhörd, diplomatisk och prestigelös. Du har erfarenhet av att arbeta med HR som ett viktigt verktyg för att skapa ökad lönsamhet och konkurrenskraft. En stark drivkraft för dig är att utveckla verksamheter och människor och du inspireras av att skapa resultat som ger mervärde i verksamheten. Din förmåga att leda, coacha och ge stöd till organisationens chefer blir avgörande för att lyckas i rollen. 

För att vara kvalificerad för rollen så har du:

  • Akademisk utbildning inom HR eller motsvarande

  • Flerårig erfarenhet av brett kvalificerat HR-arbete där du arbetat så väl operativt som strategiskt.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund på heltid 100 % med omgående och löper 3-6 månader, med möjlighet till förlängning. Placering i Södertälje. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
HR-Strateg för konsultuppdrag sökes!

Jurek