netjobs.com

Fastighetsskötare till hyresrättsbolag i Mölndal

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

Fastighetsskötare till hyresrättsbolag i Mölndal

Är du noggrann, serviceminded och tycker om att arbeta självständigt? Nu söker vi dig som är händig och trivs med ett flexibelt arbete där du får åka från fastighet till fastighet för att ta hand om hyresgästers ärenden. Vi söker en fastighetsskötare som kan starta i mitten av augusti och arbeta på heltid i tre månader framöver. Läs mer om tjänsten nedan och ansök idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en Fastighetsskötare till vår kund inom fastighetsbranschen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram under tre månader, med möjlighet till eventuell förlängning därefter. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare kommer du arbeta med och ansvara för allmän skötsel med inriktning mot hyresfastigheter. Du kommer utgå från kontoret i Mölndal och kommer sedan prioritera och strukturera upp din dag utefter deras ärendehanteringssystem och åka ut till hyresgäster där du avhjälper med enklare ärenden i fastigheten.

Du kommer till exempel att:

 • Byta lås eller justera dörrar

 • Vara behjälplig vid enklare felsökning i fastigheterna

 • Klippa gräs och trimma buskage

Tjänsten passar dig som vill ha ett praktiskt arbete och trivs i en omväxlande arbetsmiljö.

Vi söker dig som

 • Har B-körkort

 • Är händig och trivs med praktiskt arbete, gärna att du har egna projekt hemma där du renoverat huset/lägenheten eller hjälpt till med projekt hos vänner eller familj

 • Är obehindrad i svenska både i tal och skrift, då arbetsuppgifterna ställer krav på god kommunikativ förmåga

Det är meriterande om du…

 • Har tidigare erfarenhet inom fastighetsskötsel

Som person är du självgående och trivs med att ta eget ansvar samt brinner för att ge bra service. Du gillar att få saker gjorda och är noggrann i ditt arbete. Vidare trivs du i en roll där du hanterar flera olika arbetsmoment.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, 07:00 – 16:00

 • Placering: Mölndal

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbgj01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Dela detta jobb

Fastighetsskötare till hyresrättsbolag i Mölndal

Academic Work