netjobs.com

Erfaren hyresadministratör

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2021-10-03

Ansök nu

Erfaren hyresadministratör

Nu söker Trönnberg & Co en hyresadministratör som är kunnig inom hyresjuridiken och är en fena på administration. Här arbetar du på ett fastighetsbolag som förvaltar och förädlar fastigheter med personlig och flexibel service. Trönnberg & Co förvaltar privata fastighetsägare, aktiebolag, bostadsrättsföreningar och andelshus. Fastigheterna består mestadels av bostadshus i Stockholms innerstad, men även kontors- och affärsfastigheter. Företaget har ca 20 medarbetare och förvaltar idag drygt 110 fastigheter. De sitter i ljusa lokaler vid Stadions idrottsplats på Östermalm.

Rollen
Du får ett helhetsansvar för hyresadministrationen och stöttar kunderna med en hög servicegrad samt är förvaltarens och ekonomens bollplank gällande hantering av hyresfrågor.

I huvudsak kommer du arbeta med:

  • Avisering, hyror och avgifter

  • Panter och överlåtelser

  • Andrahandsuthyrning

  • Lägenhetsbyten         

  • Garage & parkeringsavtal

  • Inkasso & Krav

  • Du kommer också att arbeta i interna utvecklingsprojekt

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av hyresadministration och har kunskaper i  lagar och regler inom hyresjuridik. Rollen förutsätter också att du har ett ekonomiskt sinnelag, god känsla för siffror samt goda kunskaper i system som Officepaketet. Har du arbetat i Vitec är det ett plus. Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift och det är meriterande om du har en för tjänsten relevant utbildning.

Personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll är det viktigt att du sätter kunden i centrum och har en god kommunikativ förmåga. Vidare har du gott omdöme och lite skinn på näsan. Du strukturerar effektivt upp ditt arbete och trivs bra med att både ha arbetsuppgifter som du sköter självständigt och också i samarbete med andra. Här är inget svart eller vitt så flexibilitet och att vara lösningsorienterad är viktigt.

Är du intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Trönnberg & Co  med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 28 augusti 2021.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jeanette Kanka på jeanette.kanka@fasticon.se.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Dela detta jobb

Erfaren hyresadministratör

Fasticon AB