netjobs.com

Bli en del av vårt konsultnätverk!

Ort
Utgår

2021-10-06

Ansök nu

Bli en del av vårt konsultnätverk!

Vem söker vi?
Du som arbetar hårt för att alla kandidater som söker en tjänst via dig inte ska behöva undra vad som händer i rekryteringsprocessen. Du som säkerställer att ålder, kön och annat irrelevant inte finns med i kravprofilen. Du som vet att vi alla har våra fördomar och förutfattade meningar, och vågar utmana dem - hos dig själv men även hos andra. Du som vet att struktur är A och O för att lyckas med rekrytering. Dig vill vi komma i kontakt med!

Att arbeta som konsult hos oss
Vi på HOME of Recruitment har fantastiska kunder som söker de allra bästa inom rekrytering. Som konsult hos oss får du kontinuerlig kompetensutveckling genom dina uppdrag men även genom vår utbildningsverksamhet internt. I tillägg får du tillgång till ett fantastiskt nätverk av likasinnade, där vi löpande ses för konsultträffar hemma hos oss. Du arbetar ute hos våra kunder med rekrytering, operativt eller strategiskt. Ofta både och.

Hur ansöker jag?
Välkommen att skicka in en ansökan här kring att bli en del av vårt nätverk. Vi är alltid på jakt efter att få komma i kontakt med nya stjärnor som vill vara en del av vårt konsultnätverk och vår familj. Varmt välkommen till vårt hem!

Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande, och återkoppla dig inom två veckor. Om du har en intressant profil för oss och vårt nätverk så ses vi gärna för att få möjlighet att presentera oss, och såklart vill vi veta mer om dig! Om du har några frågor kring oss eller om processen för denna rekrytering så svarar vi gärna på dina frågor! Vi ser fram emot att få höra ifrån dig!

Välkommen till vår familj!

Kontaktpersoner
Emelie Wedin, 073-388 70 06, emelie@homeofr.se
Stefan Holm, 070-431 27 39, stefan@homeofr.se

Dela detta jobb

Bli en del av vårt konsultnätverk!

Home of Recruitment AB